Spinn

Spin:
I Spin-bolden er der seletøj til 2 personer, som sidder fastspændt overfor hinanden under turen ned ad bakken. Man følger derfor boldens rotation - en tur for dem der søger udfordringer. Turen kan også gøres af en person alene.
 
Turen foregår uden fodtøj, medbring gerne ekstra strømper. Der må ikke være skarpe genstande på tøj eller smykker.

 
Spa

Spa:
Turen i Spa-bolden foregår i 30 grader tempereret vand. Vandet gør bolden glat indvendig og man glider derfor i bunden af bolden hele vejen ned ad bakken. Der kan være 1 eller 2 deltagere i bolden.
 
Turen foregår i badetøj eller shorts og T-shirt og strømper. Husk tørt tøj og håndklæde.

Fun

Fun:
Turen i Fun- bolden foregår på en flad bane, og er beregnet til mindre børn og deres forældre. Bolden triller når man går, løber eller hopper inden i. Samtidig kan forældrene skubbe. Legeglade voksne må også gerne prøve Funbolden.
 
Turen foregår uden fodtøj og der må ikke være skarpe genstande på tøj eller smykker.

 
Boldene er 3,2 m i diameter og består af en indre og en ydre bold. Herimellem er der 70 cm luft som beskytter personerne i bolden på vej ned ad bakken. For både Spinn og Spa turene gælder at de starter på "Vorbjerg" 16 m oppe og slutter efter en tur nedad banen, der er 140 m lang.


Pris pr. tur pr. person : Kr. 200,-

Pris for 15 min. : Kr. 200,-
 

Adgangskrav:
For Spin- og Spaboldene er der et minimumskrav til højden for deltagere på 120 cm og en vægtgrænse på højest 120 kg. Man kan endvidere ikke deltage hvis man er gravid, lider af kredsløbssygdomme eller har nakke- eller rygproblemer.
 
Norton 360


Samsø Downhill | Sildeballe 3 | 8305 Samsø | Tlf. 21 62 11 58 | info@samsodownhill.dk
Åbningstider
WWW.SAMSODOWNHILL.DK | WWW.SAMSOE-HESTEVOGNE.DK